Over ons

Service en kwaliteit sinds 1948

Met een dynamisch team van professionele medewerkers, verzorgen we uw offset, digitaal en large format drukwerk tot in de puntjes. Omdat we het volledige traject beheersen, van prepress tot afwerking, kunnen we korte levertijden en een perfecte kwaliteit garanderen.

De beste vaklui tot uw dienst

Op de grafische markt steekt Haletra er met kop en schouders bovenuit. Optimale service, hoogwaardige drukkwaliteit en vlekkeloze afwerking zijn de fundamenten van ons succes.

Bovendien wordt u als klant nauw betrokken bij de realisatie van uw drukwerk. Onze ervaren vaklui staan van start tot finish voor u klaar en spelen soepel in op uw wensen. Geen wonder dat we ruim 9000 orders per jaar noteren. En dat ons drukwerk zijn weg vindt naar meer dan 1200 trouwe klanten in binnen- en buitenland.

Duurzaam drukwerk

FSC® staat voor Forest Stewardship Council: een internationale en onafhankelijke non-profitorganisatie. Ze werd in 1993 opgericht door de houtsector, sociale bewegingen en milieuorganisaties met het doel om wereldwijd te streven naar verantwoord bosbeheer. Op dit moment is FSC® het enige geloofwaardige en algemeen erkende milieucertificatiesysteem in de grafische sector.

Haletra is de eerste Limburgse drukkerij die dit certificaat heeft behaald.

Verantwoord bosbeheer moet aan drie voorwaarden voldoen:

  • het houdt rekening met het milieu
  • het respecteert de sociale rechten van lokale gemeenschappen en bosarbeiders
  • het is economisch haalbaar

Drie generaties meester-drukkers

In 1948 start Armand Paredis drukkerij Haletra in Helchteren. Hij drukt meteen zijn stempel met de toets van de vakman. Vandaag wordt het bedrijf geleid door Koen Braem als Managing Director en familiaal aandeelhouder Dieter Paredis, de derde generatie. Het familiebedrijf heeft door een consequente investeringsstrategie een gestage groei gekend. Haletra positioneert zich met een ultramodern machinepark en meer dan 60 medewerkers zonder meer bij de grafische top in de Benelux.

Onze afdeling research en development is constant op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen op het vlak van technologie en procedures. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit steeds hoog houden, nog snellere service bieden, nieuwe producten ontwikkelen, efficiënt en milieubewust produceren. Hiervoor werken wij nauw samen met de producenten van onze machines en onze leveranciers.