Offset

U vraagt, wij laten onze persen draaien

Brochures, affiches, briefpapier, catalogi... Wij laten graag onze persen draaien om al úw business te ontwikkelen en úw imago te verbeteren. Onze drukafdeling is uitgerust met meer dan 30 Heidelberg drukgroepen van de nieuwste generatie. Met een bereik van 1 tot 8 kleuren, en in de formaten 52 x 36 cm, 60 x 75 cm en 76 x 106 cm. Geavanceerde technologie, zoals het Prinect inline kleurcontrolesysteem, staat borg voor een continue kwaliteitsbewaking en een oogstrelend eindresultaat. 

Machinepark

  • Heidelberg Speedmaster 2 kleuren: 36 x 52cm
  • Heidelberg Speedmaster XL 5 kleuren: 76 x 106cm
  • Heidelberg Speedmaster XL 8 kleuren met keertrommel voor 4/4 bedrukking: 76 x 106cm

Inpress controle

Prinect Inpress Control is een inline spectraalfotometer die zeer snel om de 15 drukvallen de kleurdensiteit meet van de drukcontrolestreep [balk] (brunner strip). Dit nieuwe systeem zorgt voor een constante kwaliteit en een efficiëntere productie, gezien de pers niet langer stilgelegd moet worden tijdens het meetproces. 
 

Color management

Alle Heidelberg Persen worden aangestuurd door hoogtechnische Heidelberg spectraalmetingsapparatuur. Het systeem bevat spectrofotometrische software die controle-elementen (mini spots) op de drukvellen inleest en onmiddellijk verwerkt tot waardevolle informatie die gebruikt kan worden om automatisch wijzigingen door te voeren.

Tijdens het drukproces zorgt de controle van mini spots voor een veel grotere betrouwbaarheid. De snelle software kan afwijkingen in de gedrukte kleurruimte detecteren en in real time correctiemaatregelen nemen. Bovendien komt de analyse van de minispots onze dagelijkse calibratie van de CTP-installaties en drukpersen ten goede doordat niet meer het gehele calibratie- en proefproces hoeft doorlopen te worden. Dit leidt niet alleen tot een consistentie in geleverde kwaliteit maar tevens in meer duurzaam produceren door het genereren van minder papierafval, minder inktverbruik, minder electriciteitsverbruik en dergelijke meer.